Dessau, Germany

Ligger på hotellet i Dessau, Tyskland. Giget ikväll var lite av en besvikelse. Vi hade hoppats på lite mer folk då dom två första gigen var riktigt bra. Olbernhau igår var sold out! Man får väl säga att det var en ok spelning med tanke på omständigheterna. Giget blev bokat ganska sent och man kan anta att promotionen fick stå åt sidan lite.
Polen imorgon. Har varit lite nojig över mitt passproblem tidigare men enligt uppgift ska det fungera med körkortet. Hoppas på detta nu så allt går bra vid gränsen imorgon. Ska försöka hinna med att klippa ett besök på koncentrationslägret Posen samt något slott också. Alltid kul att vara på resande fot!
Trivs fortfarande riktigt bra med gänget, blir lite glad i själen när man kommer på någon av dessa fina killar med att nynna på någon skön Eddie-dänga. Dom lär sig dom små liven. Livets killar hur som, bara glada stunder i bussen. Hjälper rätt bra att jag är den enda som kommit ihåg att ta med sig skivor också = full kontroll över vad som spelas i bussen! Hittils har det varit mestadels gamla hits och trallpunk.
Ne fö schöen, nu måste jag sova.

Tysk korvsallad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0