500 dagar om året...

Varma sommardagar är så sjukt nice. Då glider jag gärna runt i min bil och lyssnar på musik. Då kan det låta såhär...


Femte raka!

Det satt hårt inne idag men tack vare en tight defensiv och en storspelande Zajkowski kom vi undan med blotta förskräckelsen (2-1). Känns bra att säsongen börjat så pass bra men för varje seger kommer vi allt närmare en förlust. Hoppas att dom inte kommer att komma mot Bofors och Västerås dock. Saknaden av Conny märktes idag. Enström är ju tyvärr inte en lirare för förstakedjan. Vi får se vad som händer med #24 men jag hoppas att det inte är någon väldigt allvarlig överträdelse och att han är tillbaka på isen snart!

Gunderson

Det är ju så populärt med roliga katter...

Så jag fick ju helt enkelt spela in en egen video när jag var hemma hos kattfamiljen i Västerås. Hector börjar slicka i luften så fort man kliar honom på ryggen. JAG tycker iaf att det är sjukt kul.


Produktiviteten är på topp i repan.

dsc00701 (MMS)

Nya låtar skrivs och gamla låtar skrivs om... Det kommer bli bra det här.


Fullt ös i Angers Curse verkstad...

dsc00694 (MMS)

Jag och Mangel sitter och går igenom texter inför repet imorgon. Vi får se om jag lyckas få igenom mina hockeykörer när Torse och Marcus ska tycka till också. Gillar merparten av våra låtar som fan. Tror att det faktiskt kommer bli riktigt bra.


Snart framme i Västerås...

dsc00692 (MMS)

Snart framme i Västerås...


Repa repa repa...

Ikväll bär det av till Västerås igen. Ska repa med Angers Curse. Ska gå igenom lite låttexter med Mangel ikväll och imorgon blir det långrep. Har snart skrivit klart alla låtar till skivan och nu är det dags att verkligen nöta så dom sitter tills vi ska in i studion i november. Är riktigt peppad på att spela in och få ut skivan så vi kan börja ta spelningar.
Jag tror att folk kommer gilla nya låtarna, det har ändrats en del sen jag och Marcus kom med i bandet men jag hoppas att det är till det bättre.


För övrigt sjukt skönt att Örebro Hockey tog sin fjärde raka seger i årets Hockeyallsvenska och fortfarande är obesegrade. Rapporterna säger att Zajkowski var grym igår och Löwdahl avgjorde med sina två mål. Det känns verkligen som att laget kan gå långt i år. Att snacka om elitseriespel känns orealistiskt men att laget ska spela kvalserien i år ser jag som en självklarhet. Något annat vore en besvikelse.


Örebro Hockey

Inatt jag drömde...

...något jag aldrig vill drömma igen. Jag drömde att mitt Xbox fick "red ring of death". Hemska tanke.

RROD

Mammas mat smakar bäst...

Så mor och far är på besök i stan. Dom plockade upp mig för lite fredagsmys med familjen. Chips och Idol stod såklart på schemat.  Det är ju en gammal "skröna" eller hur man ser det att ingen lagar så god mat som ens mor. Men det verkar ju även stämma. Vissa saker finns det INGEN annan som kan få att smaka lika gott. Även om det är något så simpelt som stekt limpa, falukorv och ägg.


Klicka för större bild.

Resident not so evil anymore...

SPOILER ALERT!

Har du tänkt se filmen så innehåller nedanstående inlägg spoilers om Resident Evil: Afterlife.

Inthevanagain

Nyss hemkommen från att för första gången ha sett 3D-bio i Sverige. Valet föll på Resident Evil: Afterlife. Kan inte säga att mina förhoppningar var särskilt stora men har ändå tyckt att föregående filmer i serien varit helt ok. Men vad hände egentligen? Muterade zombies är inte läskigt! Hundarna som man en gång i tiden sket på sig av skräck av när dom hoppar in genom ett fönster i tvspelet har dom gjort om till jag vet inte vad? Jag gillade deras rabieslook i tidigare filmer men nu har dom alltså muterats och huvud och hals delar på sig som någon sorts jättemun. Ser bara fånigt ut. En film som på förhand inte skulle kunna leda till någon som helst besvikelse gjorde mig ändå jättebesviken.
På plussidan så tyckte jag ändå att 3D-bio är en bra grej, jag ser att bio har fått ett nytt syfte iaf. Har aldrig varit ett stort fan av bio men i och med 3D-effekterna så ser jag ytterligare en anledning att söka sig till biografen. Nu för tiden när folk lika gärna laddar ner filmer och vissa även har ett mäktigt hemmabiosystem så har det nästan känts lite onödigt att gå på bio.

OK Go!

Det finns ett band som är överlägsna ALLA andra när det kommer till musikvideos Det bandet är OK Go! Dom gör deras videos i EN tagning varje gång och hur dom lyckas få ihop allt är heeeeelt sjukt. Ni har väl alla sett löpbandsvideon? Den var genial i sig. Vet inte riktigt hur gamla dom här två "senaste" är men jag imponeras lika mycket varje gång jag ser dem. Först och främst för att dom hittat på allting och sen även lyckas utföra det i EN tagning. Att dom redan har flera miljoner visningar visar ju vilket fenomen det är...



False idols fade away...

Årets upplaga av Idol är i full gång. Jag kan inte låta bli att fascineras av den musikmaskin som erövrar topplistor världen runt. Visst, dom svenska vinnarna har verkligen inte gjort något större väsen av sig och dom är i ärlighetens namn inte alls tilltalande musikmässigt för mig. Men det är nu, just nu som Idol befinner sig i det mest intressanta stadiet. Auditions och slutauditions är dom absolut mest tilltalande momenten i tävlingen. Det är här råa, avskalade versioner av nya och gamla hits framförs av unga (och även mindre unga) talanger. Det är här jag brukar hitta mina favoriter. Dom som aldrig vinner. Årets gäng är inget undantag. Riktigt roligt att en Örebrotjej står för en av dom bästa insatserna också. Jag ger er, mina två favoritauditions från Idol 2010.





och så bjuder vi på en gammal goding också...



Going public...

Dags att avtäcka bloggen då. Inläggen nedan har mer setts som "testinlägg" och nu ska det alltså börjas på riktigt. Har som jag avslöjat tidigare ett par kommande projekt som ni kommer kunna följa mig igenom. Skönt att mamma är först att kommentera då hon är en av dom största anledningarna till att jag skaffar blogg istället för att skriva anteckningar på Facebook.

Hoppas att folk kommer tycka det är något vettigt att läsa här iaf.
Håll till godo med den här så länge. Den här plattan är mitt soundtrack i bilen just nu.

Pt. II

Har redan hinnat ändra mig om hur bloggen ska se ut. Har en idé till en header som jag ska ta lite foton till på onsdag med min syster. Har inte använt Photoshop sen min dator dog i USA så man är lite ringrostig.

Kommer att komma med lite updates förhoppningsvis om vilka resor som blir mina första med den här bloggen. Två turnéer som jag hoppas annonseras snarast då det redan är lite knapert om tid.
Ser jävligt mycket fram emot att komma ut igen. Sommaren har varit alldeles för lugn, mest med spånandes på projekt 2011. Är jävligt peppad på dom också men det är på roaden jag trivs bäst.
För övrigt, Angers Curse är redo att spela in nu. Studion är bokad (tror jag) och vi repar kontinuerligt för första gången någonsin. Ska bli riktigt kul att få ut skiten. Ser mest fram emot att få komma ut och spela. Btw, om någon har tips på någon grym snubbe som gör omslag och tshirt-tryck så tipsa gärna. Allt är av intresse.
Bjuder på en riktig goding idag.

Pt. I

Har säkert sagt att jag aldrig ska skaffa en blogg, just för att jag aldrig gillat ordet blogg eller bloggare. Har hållt mig till "Anteckningar" på Facebook för jag kunde gömma mig bakom det namnet utan att faktiskt "blogga". Men som med mycket så ändrar jag mig ju. I det här fallet främst för att folk som fortfarande inte skaffat Facebook ska kunna läsa om var jag befinner mig och vad jag gör.
Kommer skriva om turnéäventyr, sportevenemang, personliga saker och diverse annat trams. Kommer förmodligen inte kunna låta bli att tycka till om saker jag förmodligen har för lite insikt i också, rata filmer jag inte sett osv.
Vi får väl se om någon kommer bry sig om att läsa eller inte, ska iaf försöka hålla den hyfsat uppdaterad.
Börjar med låten vars namn jag snodde till bloggen (eeeuw vad det känns dumt att använda det ordet). Folk kommer säkert gnälla att det borde varit från Henry Rollins men jaja... Shelter får ta den här.

RSS 2.0